Tuesday, April 10, 2007

Surprise Party for Chris

Chris hadde bursdag å februar, å ej planla stor overraskelsefest for han. Avtalte me Jim (en kompis av han som eige en bar) at vi kunne ver der, så reiste dit litt tidli å hengte opp banner å sneik inn kake å sånn.
Å planlegge overraskelse når kjæresten e mellom jobba å heime heile dagen va ikkje lett (han begynte ny jobb et par daga før så da fikk ej endeli malt banner å styra). Først måtte ej gjennom telefonen hass for å få nummera til folk, men Chris som vanlivis aldri veit kor telefonen sin e, gikk no å ruga på den i fleire uke. Når ej endeli fikk tak i dei, så prøvde ej å ringe mens ej va på skulen eller andre plassa, men fikk berre voicemails, å alle ringte selvfølgeli tilbake akkurat når vi satt i sofakroken sammen. Så Chris skjønte at nåkke rart foregikk, men ha heldivis ikkje mistanke at d ha me bursdagen å gjer.
Kvelden blei veldi bra, familien kom fra Rochester, å mange av vennane, trur vi va ca 20 tilsammen. Hadde laga inpakka sjokolada me Chris-sitat som va veldi populære. Chris sei så masse morsomt, så skreiv ned nåkken ting ej huska sjøl, å spurte kompisane, så fikk ei bra samling. Å viktigst av alt, Chris fikk en bra overraskelse, fikk en kompis til å ta han me på baren, dei bruka å fare dit av å til berre dei uansett, så han tenkte ikke over d å fikk heilt sjokk når alle va der. Glemte heilt å ta bilde tidli på kvelden, men her e nåkken fra slutten i alle fall, å et par av Jane sine fra tidligere:



No comments: